Viljaton voileipäkakku lasissa


Viljattomat voileipäkakkuset laseissa taipuvat moneen makuun ja sopivat niin juhlaan, alkupaloiksi, aamiaiseksi kuin arjen herkutteluunkin. Loihdit pikkusuolaiset voileipäkakut helposti laseihin. Ne ovat nopeita valmistaa nautittavaksi vaikka heti, mutta hetkonen jääkaapissa tekee näille oikein hyvää. Yhteen annokseen tarvitset 1-2 viipaletta riippuen lasin koosta. Rakenna näistä makusi mukaan täyteläisiä nautintohetkiä tai yhdistele proteiinipitoinen täysipainoinen välipala. Katso ideavideo

Tarvitset

  • Ketoinen viljaton leipänen, 2 viipaletta / annos
  • Leipäset voi joko
    • pilkkoa 6-8 osaan
    • puolittaa laseihin sopibaksi
  • Paahda leipäsiä ennen pilkkomista, näin saat rakenteesta vielä maukkaamman
  • Sekoita valitsemasi täytteet ja lado kerroksittain laseihin
  • Anna maustua hetki jääkaapissa – mitä pidempään sen paremmin ne maustuvat
  • Kostutusta ei välttämättä tarvitse, mutta halutessaan palaset voi kostuttaa

Täytteet

  • Täyteläinen voileipäkakkumassa; Creme fraichea, tuorejuustoa, smetanaa tai majoneesia
  • Kevyempi voileipäkakkumassa; Tzatzikia, raejuustoa tai turkkilaista jogurttia
  • Proteiinia; Kinkkua, katkarapua, kanaa tai salamia/meetvurstia/mausteisia leikkeleitä
  • Makua; Oliiveja, suolakurkkua, fetaa, mozzarellaa tai valitsemasi maukas juusto
  • Raikkautta; Kurkkua, paprikaa, pieniä tomaatteja, yrttejä tai kevätsipulia pieneksi pilkottuna

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton leipähylly

  • Hiilihydraattia 2-3g/100g
  • Proteiinia 17-18g/100
  • Kuitua 6-8g/100g

  • Hyviä rasvoja; Manteli, pellavansiemen, perunakuitu, kananmuna
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme