Se on pehmeä,
se on mehevä,
se on viljaton
ja muheva - se on
Ketoinen.

Viljattomasta Ketoisesta ei huomaa, että se ei olekaan tavallista leipää. Niin purtavan mehevä se on!

Ketoinen-tuotteiden sisältämien ainesosien rasva aktivoituu paahdettaessa ja viipaleen pintaan muodostuu kullan keltainen ja rapean herkullinen pinta. Ihana rouskuva paahtiselämys on mahdollista saada nyt myös vähentäessäsi hiilareita ja viljattomalla ruokavaliolla.

Ketoinen tuotteissa on noin 3 g hiilihydraattia 100 grammassa, ne ovat kuidukkaita ja proteiinipitoisia (n 18g/100g), maukkaita elintarvikkeita. Kaikki tuotteemme ovat viljattomia, gluteenittomia, hiivattomia ja laktoosittomia. Käyttövalmiit pakasteemme sekä minimoivat hävikkiä että ovat kehitetty maistumaan mahdollisimman monelle, etenkin jos kyseessä ovat erikoisruokavaliot tai allergiat. 

Ketoinen sopii sinulle, jos ruokavaliosi tai mieltymyksesi on viljaton, gluteeniton tai fodmap, sekä jos haluat tarkkailla hiilihydraattien määrää ruokavalinnoissasi. Ketoinen on oiva lisä aktiiviseen elämäntapaan liikkuville ihmisille tai rikastamaan ruokavaliota nuorella tai vanhalla iällä. Myös kasvispainotteiseen ruokavalioon tuotteet istuvat hyvin, ja niillä on mahdollista sekä lisätä kuitua viljattomasti, että tuoda proteiinia ruokavalioon lihattomasti. Ketoinen-tuotteet myydään päivittäistavarakaupoissa pakasteena gluteenittomien tuotteiden kategoriassa. Katso Ketoinen tuotteet lähimmästä www.k-ruoka.fi ja www.s-kaupat.fi

Tuotteemme löytyvät ravintoloille tukuista kautta maan. Tahdomme ruokkia ihmisten hyvää oloa pala palalta paremmaksi niin kotikeittiöissä kuin HoReCa-ammattilaisten käytössä. Kaikki tuotteemme valmistetaan Kuopiossa, Ketoisen omassa viljattomassa tuotantolaitoksessa. Uskomme luonnollisuuteen, puhtauteen ja kotimaisuuteen, josta olemme ansainneet Avainlippu-merkin.

Ketoinen viljaton leipänen

Näppärän pieni, sulattaen valmis, valmiiksi viipaloitu ja hetkessä käyttövalmis juuri sopivan kokoisina annoksina. Ketoinen-leipänen toimii hienosti erilaisista ravintola-annoksista pikkupurtaviin, grillattaviin toasteihin, voileipäkakkuihin tai ihan sellaisenaan paahdettuna aamiaispöytään - vain mielikuvitus on rajana!

Ainesosat:

KANANMUNA (suomi), juusto (MAITO), MANTELI, pellavansiemen, perunakuitu, auringonkukansiemen, psyllium, nostatusaineet (E450, E500) ja perunatärkkelys.

Ominaisuudet:

laktoositon, voimakassuolainen

Leivottu Suomessa

 

Ravintoarvot g / 100g:

Energiaa313 kcal / 1306 kJ
Rasvaa23,60
josta tyydyttynyttä7,30
Hiilihydraatteja3,10
josta sokereita1,2
Ravintokuitua8,20
Proteiinia18,80
Suolaa1,40
Laktoosia0.0g/100g

Ketoinen viljaton sämpylä

Pakastettu ja valmiiksi halkaistu sämpylä on hetkessä käyttövalmis. Viljaton sämpylä täynnä muhevaa makua. Grillaa grillissä, paahda paahtimessa, täytä sämpylästä eväsleivät tai pyöräytä herkullinen burgeri - sopii kaikkiin ihaniin ruokailuhetkiin.

Ainesosat:

KANANMUNA (Suomi), auringonkukansiemen, juusto (Pastöroitu MAITO), perunakuitu, pellavansiemenrouhe, psyllium, leivinjauhe (E450, E500) ja perunatärkkelys. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.

Ominaisuudet:

laktoositon

Leivottu Suomessa

 

Ravintoarvot g / 100g:

Energiaa288,4 kcal / 1207,2 kJ
Rasvaa22,60
josta tyydyttynyttä6,50
Hiilihydraatteja1,8
josta sokereita0,4
Ravintokuitua5,0
Proteiinia17,30
Suolaa1,0
Laktoosia0.0g/100g

 

Tiesitkö tämän Ketoinen
-raaka-aineista?

Kananmuna

Kananmuna on erinomainen proteiinin ja ravintoaineiden lähde ja sen sisältämä koliini on B-vitamiini, joka auttaa rakentamaan solukalvoja ja muita tärkeitä molekyylejä. Lisäksi se parantaa aivojen toimintaa. Kananmuna on myös täyttävää, joka tekee vähemmän kalorimäärän nauttimisesta helppoa.

Kasvikuidut

Kasvikuidut, joita pellavansiemenissäkin on, voivat olla avuksi painon pudottamisessa terveellisellä tavalla. Pellavansiemenessä on fytoestrogeeneja, jotka tasapainottavat hormoneja luonnollisesti sekä runsaasti omega-3 -rasvahappoja. Kuidut hyödyttävät myös ruoansulatukseen liittyvissä ongelmissa, sekä vähentävät kolesterolin ja glukoosin imeytymistä.

Peruna

Perunakuidussa on resistenttiä tärkkelystä, joka tekee hyvää sekä suolistolle että parantaa kylläisyyttä. Resistentti tärkkelys yhdessä bakteerien kanssa auttaa suolen kudosta pysymään terveenä tuottamalla suojaavia yhdisteitä, joita kutsutaan lyhytketjuisiksi rasvahapoiksi. Resistentti tärkkelys voi auttaa parantamaan insuliiniherkkyyttä sekä insuliini- ja glukoositasoja aterioitten jälkeen.

Juusto

Juusto valmistetaan runsaasti kalsiumia sisältävästä lähteestä. Siinä on runsaasti myös proteiineja/aminohappoja (yksi näistä on tryptofaani). Juustoa suositellaankin kaiken ikäisille ihmisille, mutta koska mikään elämässä ei ole täydellistä, juustosta saadaan myös kaloreita ja natriumia.

Mantelit

Mantelit ovat täynnä vitamiineja ja tärkeitä hivenaineita. Mitä kasvikunnan tuotteisiin tulee, manteli sijoittuu kalsiumpitoisuudessaan listan kärkipäähän. Sadassa grammassa mantelia on enemmän kuitua kuin samassa määrässä kaurahiutaleita. Manteli sisältää monen muun tärkeän hivenaineen lisäksi myös rutkasti magnesiumia. Magnesiumia tarvitaan hermo-lihasimpulssien syntymiseen. Se on välttämätön aine myös sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa.