Ketoinen voileipäkakku

Loihdi Ketoinen leipäviipaleista gluteeniton, mehevä ja herkullinen voileipäkakku joka maistuu kaikille.

Voitele leipäviipaleet suosikkituorejuustollasi (maustettu tai maustamaton), valitse päätäyte (esimerkiksi kylmäsavulohi, lihaleikkele, avokado, kananmuna, katkaravut) ja raikastavat lisätäytteet (paprikat, kurkku, rapeat salaatit, sipuli) ja lisähöysteet (siemenet, maustee ja pähkinät).

Asettele voidellut viipaleet tiiviisti kelmulla vuorattuun vuokaan ja täytteet kerroksittain leipäkerrosten väliin.

Anna maustua jääkaapissa 4-24 tuntia. Kumoa kakku tarjoulualuselle ja koristele kasviksilla, siemenillä ja täytteessä käytetyillä aineksilla.

Mansikka-ricotta naposteluleivät

Paahda Ketoinen Viljaton leipänen viipaleet rapeiksi pannulla tai leivänpaahtimessa. 

Voitele jäähtyneet viipaleet ricotta-juustolla, päällystä mansikkaviipaleilla ja rouhaise päälle ripaus mustapippuria.

Ketoinen
Steak Sandwich

Ruokaisa ja gluteeniton herkkuleipänen syntyy aromaattisista tomaateista, laadukkaasta pihvistä ja pehmeästä mozzarellasta.

Täytä rapeaksi paahdetut leipäset mozzarellalla, kypsillä tomaateilla ja mediumiksi kypsennetyllä naudan ulkofileellä. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella ruohosipulilla.