Leipäjuusto ja lakkahillo tapasleipäset


Viljaton ja helppo sesongin herkku syntyy leipäjuustosta sekä lakkahillosta. Paahda viljattomat Ketoinen leipäset paahtimessa tai paistinpannulla niin, että pinnasta tulee rapea ja manteli alkaa tuoksumaan. Paistinpannulle voi halutessa sipaista paistamiseen hieman voita. Pilko leipäjuusto muutamaksi palaksi, asettele leipästen päälle ja kruunaa lakkahillolla. Vähemmällä sokerilla leipäset syntyvät käyttämällä pelkkiä lakkoja. Koristele yrteillä.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton leipähylly

  • Hiilihydraattia 2-3g/100g
  • Proteiinia 17-18g/100
  • Kuitua 6-8g/100g

  • Hyviä rasvoja; Manteli, pellavansiemen, perunakuitu, kananmuna
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme