Ketoinen viljaton bagelburger grillissä


Viljaton bagelburger on täydellinen vaihtoehto, jos haluat syödä vatsaystävällisemmin, mutta et halua tinkiä mausta. Mutta mikä tekee tästä burgerista viljattoman? Sen salaisuus piilee valmistamassamme bagelissa, joka on valmistettu kasvikuiduista, suomalaisesta kananmunasta sekä mantelista. Bageli on rapea ja maukas ja antaa burgerille täydellisen pohjan, joka on samalla myös vatsaystävällinen, hiivaton, gluteeniton ja viljaton vaihtoehto perinteiselle hampurilaissämpylälle. Bagelissamme on 17,5 g proteiinia ja 2,5g hiilihydraattia sekä 6,9g kuitua.

Tarvitset: cheddarjuustoa, majoneesia, rotukarjan/angus burgerpihvit tai burger jauhelihaa, cheddar juustoa, ketsuppia suolakurkkua, majoneesia, tomaattia, salaattia, punasipulia

  • Laita grilli päälle. Pyöritä jauhelihasta noin 150g pallot ja muotoile pihveiksi. Voit myös käyttää valmiita naudan burgerpihvejä. 
  • Laita grilli päälle. Nostele bagelit sekä pihvit grilliin. Viipaloi sillä välin tomaatit, suolakurkku sekä laita salaatti, majoneesi ja muut mausteet valmiiksi.
  • Kun pihvit hieman medium, käännä pihvi grillissä ja lisää cheddar juusto päälle. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
  • Nosta bagelit lautaselle.

Levitä balegeille majoneesia sekä ketsuppia, voit laittaa majoneesin alakannelle ja ketsupin yläkannelle. Lisää sitten alakannen päälle salaatinlehtiä, tomaattia ja nosta pihvi tomaatin päälle. Lisää pihvin päälle vielä suolakurkkua ja punasipulia. Viimeistele kannella ja nauti.

Master Chefistä tuttu ruoka-alan yrittäjä sekä moniosaaja Noona Sandenin keittiössä on syntynyt tämä vuoden ympäri maistuva Ketoinen resepti, joten kokeile ja anna makuelämysten viedä sinut mennessään!