Ketoinen proteiininacholautanen


Etsitkö hieman fiksumpaa vaihtoehtoa perinteisille nachoille, joka on samalla proteiinipitoinen ja täynnä makua? Tässä on herkulliset Ketoinen viljattomat pizzapohjat nachojen muodossa. Jokainen pizzapohja sisältää vain 2,9 g hiilihydraattia ja on täysin viljaton, gluteeniton, laktoositon, hiivaton ja soijaton.
Ainekset:
– Ketoinen viljaton pizzapohja (2,9g hiilihydraattia – 17,2g proteiinia)
– 100 g tuorejuustoa
– 100 g ranskankermaa
– Salsakastiketta
– Tuoreita yrttejä (kuten korianteria ja persiljaa)
– Jalapenoja ja limeä sekä valkosipulia
– Kasviksia (kuten paprikaa, sipulia, tomaattia)
– Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistusohjeet:
Käytä airfryeria pizzapohjan valmistamiseen ja seuraa laitteen ohjeita ajan ja lämpötilan suhteen. Ota pizzapohja pakkasesta ja leikkaa se pieniksi kolmioiksi tai haluamasi muotoisiksi nachoiksi. Laita nachot airfryeriin ja paista niitä vielä hetken aikaa, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Tämä vie yleensä noin 5-7 minuuttia, mutta seuraa airfryerin ohjeita. Voit tehdä nämä myös uunissa hieman pidemmällä paistoajalla.
Valmista dippilautanen sekoittamalla tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Lisää seokseen suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Levitä dippilautasen pohjalle tuorejuusto-ranskankerma-seos.
Lisää päälle salsakastiketta tuoreiden yrttien, jalapenojen ja kasvisten kanssa. Voit pilkkoa kasvikset pieniksi paloiksi ja levittää ne tasaisesti dippilautaselle.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
Kun nachot ovat valmiit airfryerissa, aseta ne tarjoilulautaselle.
Tarjoile nachot dippilautasen kanssa.
Nauti herkullisista viljattomista nachoista ja proteiinipitoisesta dippilautasesta! Voit tarvittaessa muokata reseptiä lisäämällä tai vaihtamalla kasvikset ja mausteet oman maun mukaan. Pizzapohjamme löydät kauppojen pakastealtaasta (glut. pakasteet).