Ketoinen kesäkurpizza


Tämän kevyemmän pitsan kastikkeena on kermaviiliä, joka on maustettu sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Jos haluat, niin voit laittaa mukaan myös hieman hienonnettua valkosipulia.

Kesäkurpitsan palat kannattaa laittaa pyöritellä pienessä määrässä suolaa ja laittaa valumaan siivilään puoleksi tunniksi: tämä irrottaa niistä hieman nestettä, eikä pitsasta tulee liian kosteaa. Muista kuitenkin huuhdella ja kuivata valuneet kesäkurpitsat ennen kun laitat ne pitsaan.Yksi vaihtoehto on myös paahtaa valmiita viipaleita airfryerissa.

Paahda pitsapohjaa ensin hetken aikaa ennen täyttämistä. Levitä sen jälkeen sen päälle kastike, juustoraastetta sekä valutetut ja kuivatut kesäkurpitsat. Murusta päälle myös vähän fetajuustoa. Viimeistele suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa tai airfryerissa loppuun. Ripottele ennen tarjoilua pinnalle vielä oliiviöljyä ja hienonnettua ruohosipulia.

Yksi Ketoinen pizzapohja sisältää 17,2 g proteiinia, 2,9 g hiilihydraattia ja 3,7 g kuitua. Se on viljaton, gluteeniton, laktoositon, hiivaton sekä soijaton. Monipuolisia reseptejä viljattomista pizzapohjista on luonut yhteistyössä Satokausikalenteri , jonka missiona on edistää ja monipuolistaa kasvisten käyttöä kaikissa ruokavalinnoissa.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton pizzahylly
  • Katso ravintoarvot ja sisältö fi/tuotteemme