Viljaton perunapitsabagel


“Perunapitsa”, jossa hyodynnetään edellisenä päivänä keitettyjä varhaisperunoita/uusia perunoita – eli resepti toimii hyvin hävikin minimoinnissa. Juustobagelia ei tarvitse ensin paahtaa, koska se paahtuu paistamisen aikana – mutta se on sen sijaan hyvä sulattaa etukäteen (vaikka normaalisti bagelit suositellaan paahtamaan suoraan pakkasesta).

Pintaan sipaistaan hieman kermaviiliä, jonka päälle ripotellaan suolaa ja pippuria. Jos haluat, niin voit hieroa Ketoinen bagelin pintaan ensin myös vähän valkosipulia (halkaistu valkosipulinkynsi), jos haluat valkosipulista lisämakua. Ripottele sen jälkeen juustoraastetta ja asettele ohueksi viipaloidut perunat juustoraasteen päälle. Ripottele päälle vielä vähän suolaa, pippuria ja öljyä.

Paahda uunissa, pitsauunissa, grillissä tai airfryerissa kunnes perunat ovat rapeita ja kauniin ruskeita. Viimeistele tuoreella timjamilla.

Yksi ketobagel sisältää 17,5 g proteiinia, 2,5 g hiilihydraattia ja 6,9 g kuitua. Se on viljaton, gluteeniton, laktoositon, hiivaton sekä soijaton. Maukkaiden täytettyjen Ketoinen bageleiden reseptin on luonut yhteistyössä Satokausikalenteri , jonka missiona on edistää ja monipuolistaa kasvisten käyttöä kaikissa ruokavalinnoissa.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton pakkashylly
  • Katso ravintoarvot ja sisältö fi/tuotteemme