Ketoinen gluteeniton ja laktoositon pizzapohja taipuu myös viljattomaksi piirakkapohjaksi. Pizzapohja sisältää 2,9g hiilihydraattia, 17,2g proteiinia ja 3,7g kuitua.
Tarvitset
- Ketoinen viljattoman pizzapohjan
- 2 munaa
- 2 dl kermaa
- 1 dl juustoraastetta
- 200g fetajuustoa
- 250g tomaatteja
Tee näin
- Laita uuni päälle ja ota uunivuoka valmiiksi.
- Aseta Ketoinen pizzapohja uuni/kakkuvuokaan.
- Sekoita kulhossa kananmuna, juustoraaste, kerma.
- Murustele joukkoon feta ja sekoita massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada Massa Ketoinen pizzapohjan päälle ja leikkaa kirsikkatomaatteja puoliksi päälle.
- Paista uunissa 175C noin 20 minuuttia tai kunnes pinta kullanruskea.
- Nauti esim. sivusalaatin kanssa. Sopii myös viikonlopun brunssipöytään.
Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.
- Viljaton
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Hiivaton
- Soijaton
- Kaupoissa kautta maan
- HoReCa & Food Service
- Kuopiolainen Avainlippu-tuote
- Pakkastuote, gluteeniton pizzahylly
- Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme