Ketoinen feta-tomaatti quiche


Ketoinen gluteeniton ja laktoositon pizzapohja taipuu myös viljattomaksi piirakkapohjaksi. Pizzapohja sisältää 2,9g hiilihydraattia, 17,2g proteiinia ja 3,7g kuitua.

Tarvitset

  • Ketoinen viljattoman pizzapohjan
  • 2 munaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 200g fetajuustoa
  • 250g tomaatteja

Tee näin

  • Laita uuni päälle ja ota uunivuoka valmiiksi.
  • Aseta Ketoinen pizzapohja uuni/kakkuvuokaan.
  • Sekoita kulhossa kananmuna, juustoraaste, kerma.
  • Murustele joukkoon feta ja sekoita massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kaada Massa Ketoinen pizzapohjan päälle ja leikkaa kirsikkatomaatteja puoliksi päälle.
  • Paista uunissa 175C noin 20 minuuttia tai kunnes pinta kullanruskea.
  • Nauti esim. sivusalaatin kanssa. Sopii myös viikonlopun brunssipöytään.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton pizzahylly
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme