Mikä Ketoinen on?

Ketoinen tuottaa matalahiilihydraattisia, kuitupitoisia ja korkea-proteiinipitoisia elintarvikkeita - pääasiallisesti leipää. Ketoinen syntyi ravintolamaailmassa, keittiömestarin käsissä asiakastarpeeseen. Ketoinen on viljaton, hiivaton, soijaton ja laktoositon. Yrityksemme tekee vahvaa yhteistyötä Itä-Suomen Yliopiston ravitsemustieteenlaitoksen kanssa ja on Lantmännen Unibaken jakelussa.

Kuinka Ketoinen sai alkunsa?

Tammikuussa 2021 syntyi idea ketotuoteperheestä ja Ketoinen-leipäsestä. Sattuikin niin onnellisesti, että Kesko näki Ketoisessa mahdollisuuden ja pääsimme jakelemaan leipätuotteitamme valtakunnallisesti. Nyt savolaista ketoleipäämme voi napata ostoskärryyn ruokakaupoista ympäri Suomen.

Kuinka kauan Ketoinen Oy on ollut olemassa?

Ketoinen Oy on perustettu helmikuussa 2021.

Mistä raaka-aineista Ketoinen-tuotteet valmistetaan?

Ketoinen-tuotteet valmistetaan kananmunasta, juustosta, pellavansiemenistä, mantelijauheesta, perunakuidusta ja suolasta ilman turhia lisäaineita.

Hyödynnämme paikallisia tuottajia niin paljon kuin mahdollista ja olemme iloisia, että voimme käyttää kotimaisia raaka-aineita sekä palveluita myös tuotteessamme. Pääraaka-aineemme kananmuna tulee suomalaisilta sertifioiduilta tuottajilta.

Keille Ketoinen-tuotteet sopivat?

Ketoinen-tuotteet sopivat kaikille - vauvasta vaariin! Ketoinen on gluteeniton, viljaton, hiivaton ja laktoositon. Senpä vuoksi Ketoinen palvelee hyvin myös monia erityisruokavalioita noudattavia asiakkaita.

Missä Ketoinen-tuotteet valmistetaan?

Ketoinen-tuotteet valmistetaan Suomen suurimmassa ja täysin viljattomassa tuotantotilassa Kuopiossa. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Miten Ketoinen-tuotteita voi nauttia?

Ketoisesta on moneksi. Ketoinen sopii hienosti esimerkiksi erilaisiiin ravintola-annosten pikkupurtaviin, grillattaviin toasteihin ja vaikkapa voileipäkakkuihin - tai sellaisenaan paahdettuna aamiaispöytään. Vain mielikuvitus on rajana!

Mistä Ketoinen-tuotteita voi ostaa?

Ketoinen on myynnissä valtakunnallisesti koko Suomessa K-ryhmän ja S-ryhmän kaupoissa sekä Halpahalli-ketjun myymälöistä. Löydät Ketoisen pakasteosaston gluteenittomien tuotteiden hyllypaikalta sekä leipäosastolta, omista pakastinmyyntikalusteistamme.

Mikäli et jostain syystä ole löytänyt Ketoista oman lähikauppasi valikoimista, voit toivoa tuotetta oman lähikaupan K-kauppiaalta tai tehdä korttelitoiveen S-ryhmän lähikauppaasi.

Kuinka kauan Ketoinen-tuotteita on voinut ostaa?

Toukokuusta 2021 alkaen.

Soveltuuko Ketoinen lapsille?

Kyllä sopii. Maistuva Ketoinen saa hymyn huulille perheen pienimmillekin. Ilman turhia lisäaineita ja vippaskonsteja tehty Ketoinen pitää kiukun loitolla ja mielen iloisena!