Viljattomat vuohenjuustoleipäset


Mansikoilla viimeistellyt vuohenjuustoleipäset ovat taattu hitti illanistujaisiin. Vuohenjuustoiset leiväpäset sopivat esimerkiksi tapaksien joukkoon tai sitten muuten vaan herkutteluun. Sirly Ylläsjärvi on on laatua arvostava intohimoinen, TV:stäkin tuttu huippukokki Yllästunturin kupeesta. Vietimme Sirlyn kanssa viljattoman kuukauden, lue siitä lisää Iltalehden artikkelista. Viljattoman kuukauden aikana Ylläsjärvi kehitteli myös uusia reseptejä tuotteistamme. Seuraa Sirlyä ja löydä ihania uusia reseptejä Instagramissa & TikTokissa.
Tarvitset
  • 4 kpl paahtoleipää (viljaton Ketoinen )
  • 8 mansikkaa
  • 1 dl maissihiutaleita
  • 8 palaa jääkaappikylmää vuohenjuustoa
  • 1 kananmuna
  • Laadukasta balsamicoa
  • Basilikan lehtiä
  • Oliiviöljyä paistamiseen

Tee näin

1. Paahda leivät. Riko yhteen kulhoon yksi kananmuna, murskaa toiseen maissihiutaleet.

2. Pyöritä vuohenjuustopala ensin kananmunassa ja sitten maissihiutaleissa. Paista kuumalla pannulla öljyssä.

3. Laita 2 vuohenjuustopalaa leivälle, niiden päälle siivutettuja mansikoita, basilikaa ja balsamicoa. Nauti heti.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton leipähylly

  • Hiilihydraattia 2-3g/100g
  • Proteiinia 17-18g/100
  • Kuitua 6-8g/100g

  • Hyviä rasvoja; Manteli, pellavansiemen, perunakuitu, kananmuna
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme