Viljaton burgeri porosalamilla


Viljattomista sämpylöistä syntyi maukkaita hampurilaisia naudanjauhelihapihveillä ja porosalamilla. Reseptiä on helppo muunnella vaihtamalla pihvit kasvispihveiksi tai vaikkapa syksyisiksi hirvenlihapihveiksi. Sirly Ylläsjärvi on on laatua arvostava intohimoinen, TV:stäkin tuttu huippukokki Yllästunturin kupeesta. Vietimme Sirlyn kanssa viljattoman kuukauden, lue siitä lisää Iltalehden artikkelista. Viljattoman kuukauden aikana Ylläsjärvi kehitteli myös uusia reseptejä tuotteistamme. Seuraa Sirlyä ja löydä ihania uusia reseptejä Instagramissa & TikTokissa.

Tarvitset

  • 4kpl Ketoinen viljaton sämpylä
  • 1 iso keltainen sipuli
  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 100 g porosalamia
  • 400 g herkkutatteja
  • 4 juustoviipaletta
  • 4 rkl tuorejuustoa
  • 4 tl umamiketsuppia
  • Salaattia
  • Suolaa ja pippuria
  • 50 g voita

Tee näin

1. Viipaloi porosalami, sekoita se jauhelihan joukkoon. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Tee jauhelihasta pihvejä.

2. Viipaloi herkkutatit ja sipuli. Kuullota pannulla voin kanssa, kunnes sienet ja sipuli ovat kauniin ruskeita.

3. Paista pihvit ja laita juusto pihvin päälle, kun olet kääntänyt sen ensimmäisen kerran.

4. Paahda Ketoisen sämpylät ja kasaa hampparit: pohjalle ketsuppi ja tuorejuusto, sitten salaatti, pihvi, jossa juusto, sipulit, tatit ja lopuksi kansi.

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton leipähylly

  • Pienessä sämpylässä ei ole mantelia
  • Hiilihydraattia 2-3g/100g
  • Proteiinia 17-18g/100
  • Kuitua 6-8g/100g

  • Hyviä rasvoja; Manteli, pellavansiemen, perunakuitu, kananmuna
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme