Poromoussea viljattomalla leipäsellä


Poromoussea viljattomalla leipäsellä, reseptin on suunnittellut Master Chefistä tuttu ruoka-alan yrittäjä sekä moniosaaja Noona Sanden. Tämä resepti on myös se hieman vastuullisempi valinta, sillä poronlihan hiilijalanjälki on maltillinen, ja siten poro sopiikin ruoan ekologisuutta ja eettisyyttä painottaville. Nappivalinta se on myös maun ja ravinteikkuuden takia.

Tarvitset

  • Ketoinen paahtoleipää
  • 150g tuorejuustoa
  • 80g ranskankermaa (creme fraiche)
  • 50g kylmäsavupororouhetta
  • 1 rkl timjamia hienonnettuna
  • Teelusikan kärjellinen suolaa ja mustapippuria
  • (Tuoretta timjamia)
  • (Balsamicoa ja oliiviöljyä)

Tee näin

  • 1. Sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma sekä pororouhe.
  • 2. Silppua sekaan noin ruokalusikallinen timjamia sekä rouhaisu mustapippuria.
  • 3. Sekoita tahna ja annostele paahdettujen Ketoinen leipästen päälle.
  • 4. Ripottele halutessasi pinnalle vielä tuoretta timjamia sekä ripaus oliiviöljy-balsamicoa. Nauti!

Ketoinen mantelinkuoressa: maku, koostumus ja ravintosisältö, jota ei löydä muualta.

  • Viljaton
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Hiivaton
  • Soijaton
  • Kaupoissa kautta maan
  • HoReCa & Food Service
  • Kuopiolainen Avainlippu-tuote
  • Pakkastuote, gluteeniton leipähylly

  • Hiilihydraattia 2-3g/100g
  • Proteiinia 17-18g/100
  • Kuitua 6-8g/100g

  • Hyviä rasvoja; Manteli, pellavansiemen, perunakuitu, kananmuna
  • Katso ravintoarvot ja sisältö ketoinen.fi/tuotteemme